Дали Ви треба совет од професионалци со долгогодишно искуство?

Ние сме тука да одговориме на сите ваши прашања во најкраток можен рок! Јавете се на 078 404 757 или испратете порака на valving@t.mk, секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот.

 

0
Над години искуство
0
Признанија
0
Сертификати
0
над задоволни клиенти
Нашето искуство

Постоиме од 2014 година

Клиентот е на прво место.

Неговата потреба е наша цел, а остварувањето на истата секогаш се трудиме да го направиме преку понуда на внимателно избрани производи и коректна услуга.

VALVing

Квалитетот на производите е многу важен.

Поради ова соработуваме со добавувачи кои користат најнапредни технологии за производство а нивните производи ги задоволуваат потребните меѓународни норми.

Задоволни клиенти

Наши задоволни клиенти

Побарајте понуда

Контактирајте не за да добите совет

Контактирајте не

За сите Ваши прашања Ви стоиме на располагање
Ве молиме пополнете го потребното поле.
Ве молиме пополнете го потребното поле.
Ве молиме пополнете го потребното поле.
Нашите производи

Бидете во тек со сите новости

Греење и ладење

Греење и ладење

Вентили и фитингарија

Вентили и фитингарија

Бањи

Бањи

Кујна

Кујна

Дали сте заинтересирани за најдобрата понуда?

Image
Контакт
Телефон: +389 78 404 757
Телефон: +389 2 309 1100
Е-маил: valving@t.mk
Работно време

Понеделник - Петок,
од 08:00 до 16:00

Следете не: